Drömsamtal

VAD PASSAR FÖR DIG?

ENSKILDA SAMTAL

Gå i egen drömanalys

SAMTAL ON-LINE

webbaserad drömcoachning

Dela drömmar med andra

ENSKILD DRÖMCOACHNING

Med utgångspunkt i någon eller några av dina drömmar stöder och guidar jag dig i ett samtal kring vad du tror det drömda kan betyda. Du bestämmer vilken dröm du vill arbeta med och sittningen tar en timme. Självklart har jag professionell tystnadsplikt i enlighet med gällande praxis för coachande och terapeutisk verksamhet.


 Jag erbjuder ett "prova-på-pris" på 400 kr.


Drömcoachning är i första hand en metod för personlig utveckling som kan vara djupt berörande och ge starka aha-upplevelser i frågor man brottas med i sin vardag. Det är också en lustfylld metod genom sina sinnrika bilder och symboler i till synes ologiska kombinationer - berättelser som plötsligt kan blotta ett djupare sammanhang än vid första åsynen. I arbetet med nattdrömmar kan vi få oväntade insikter och kreativ inspiration, ett befriande sätt att se sig själv i spegeln och upptäcka en ny bild. Sysslar du med kreativ eller konstnärlig verksamhet finns mängder av  inspiration att hämta i ett drömarbete.


Jag är Dipl. Drömcoach IDP (Institutet för DrömPsykologi) som var en jungianskt inriktad utbildning baserad på Centrum för Jungiansk Psykologi i Solna. Jag har arbetat med drömgrupper och drömklienter i flera år. Mitt coachningsrum finner du centralt i Stockholm vid Odenplan. Mer om mig finner du här.

SAMTAL PÅ WEBBEN

Nu erbjuder jag Drömcoachning via webben. Du bokar tid för samtal och betalar med Swish.


Intresseanmälan gör du här.